Logo

Logo

Freitag, 2. Juli 2021

Information

 

Die St. Nikolaus Kirche Alanya ist in den Monaten Juli und August geschlossen.

Es finden keine Gottesdienste statt. 

 

Das Kirchencafé bleibt trotz Sommerpause geöffnet.

Wir freuen uns auf Ihren/euren Besuch jeden Samstag in der Zeit von

15.00 bis 17.00 Uhr und sagen: herzlich willkommen!

1 Kommentar:

Kristina Helelna hat gesagt…

Hallo

Excuseer mij voor deze vorm van contact met u, maar de tijd laat mij niet de keuze. Ik weet dat deze boodschap als een verrassing zal komen, aangezien ik het niet weet, maar de genade van God heeft me naar jou geleid en ik zou graag willen dat je mijn boodschap aandachtig leest.
Kortom, mijn naam is Kristina Helena Italian en ik woon in Frankrijk. Ik lijd aan een ernstige ziekte die mij ter dood veroordeelt is keelkanker, ik heb een bedrag van 155.000 euro waarvan ik graag zou willen schenken aan een betrouwbaar en eerlijk persoon, zodat er goed gebruik van haar gemaakt wordt.
Ik ben de eigenaar van een bedrijf in de verkoop van gebruikte auto's en ik heb mijn man verloren, hij is 3 jaar geleden vertrokken, ik was erg getroffen en kon tot op de dag van vandaag niet hertrouwen, ik had geen kinderen gekregen.
Ik zou dit bedrag van uw donatie graag voor mijn dood willen doen, aangezien mijn dagen geteld zijn vanwege deze ziekte waar ik geen remedie voor had. Ik wens u niet het volgende om erachter te komen of u van deze gift wilt profiteren.
Reageer alstublieft rechtstreeks in mijn privé-e-mail:

kristina58helena@gmail.com